Vitbok på väg!

Alltsedan augusti har jag varit sysselsatt med att att skriva på en bok, Mångkulturellt FACIT”. Den ska handla  om hur det gick till när Sverige omvandlades från ett folkhem till ett “mångkulturellt samhälle”. Undertiteln lyder ”vitbok om ett förräderi”.

”Förräderi” är ju ett starkt ord, men vad kan bättre beskriva den samhällsupplösning som åstadkommits i Sverige sedan 1980-talet, genom massinvandringen?

Under hela sin historia som nation har Sverige hållt sig med ett militärt försvar, för att om nödvändigt med våld värna sin suveränitet, sitt demokratiska statsskick och sina medborgares trygghet. Miljoner och åter miljoner kronor har genom åren satsats på detta.

Nu har gränserna öppnats för en storskalig invasion, utan att ett skott har avlossats för att avvärja detta. Tvärtom – landets egna makthavare inom politik och myndigheter, massmedia och stora organisationer, medverkar aktivt till det som sker!

Stig Wennerström förorsakade Sverige stor skada genom sitt spioneri. Stig Bergling skadade vårt försvar än mer. Jämfört med den skada som tillskyndarna av det mångkulturella projektet åsamkat vårt svenska samhälle framstår dock både Wennerströms och Berglings brott som bagatellartade!

Vitboken får 16 ordinarie kapitel:


1. Massinvandring

2. Avsvenskning

3. Diskriminering

4. Orättvisor

5. Lägre kvalitet

6. Islamisering

7. Avdemokratisering

8. Fysisk otrygghet

9. Kostnader

10. Historisk återblick

11. Motståndet

12. Maktens metoder

13. Argument

14. Vilka bär ansvar?

15. Andra västländer

16. Varför?

Slutord

Tilläggskapitel:

17. Perspektiv framåt

Samtliga kapitel är nu klara i ett första manus och det fortsatta arbetet är så upplagt att många ska få möjligheter att hjälpa till med faktabitar att lägga till eller att ge synpunkter på det som hittills skrivits. Detta gäller i synnerhet kapitel 15, ”Andra västländer”.

Manuset görs således tillgängligt för alla intresserade, på denna webbadress: http://www.bgf.nu/vitboken

Tre kapitel är redan utlagda och successivt – allteftersom jag hunnit ytterligare bearbeta texterna – läggs nya kapitel ut där. Uppgiften består, förutom att peta in nytt material som tillkommit, att ansa texterna. Det är ju lätt hänt att det sväller, så att det blir för mycket textmassa att ta sig igenom. Samtidigt finns  så mycket av fakta som är både viktigt och relevant.  Lösningen får bli att skyffla över en hel del till bilagor. Därifrån ges i flera fall länkar, för den som vill fördjupa sig mer i en aspekt.

Den främsta vinsten med det arbete som hittills genomförts är att en DISPOSITION har kristalliserat ut sig, genom de 17 kapitlen med ett antal avsnitt på varje kapitel, där varje avsnitt i sin tur har underrubriker.  Med denna detaljerade struktur kan tillkommande material från början placeras in  i sitt rätta sammanhang.

Förhoppningsvis har hela vitboken hunnit göras tillgänglig om html-format på webben i under våren. Nästa steg blir att komplettera med att hela boken (dock utan bilagor) görs tillgänglig även som pdf-fil.

Om det visar sig finnas ett intresse för ”Mångkulturellt FACIT”, och om det blir ekonomiskt genomförbart, kommer boken sedan att tryckas.

Postgiro: 80 73 30 -6


Vitboken tillägnas Sven-Olle Olsson – en svensk som tidigt sade ifrån mot galenskaperna. Vår motsvarighet till Enoch Powell i England.

Boken tillägnas även Weine Berg och Eva Bergqvist, som lämnat oss alldeles för tidigt. Weine underhöll fram till sin bortgång bloggen ”Rakryggad”, ett namn som väl motsvarade hans gärning. Eva gav 1992-2003 ut tidskriften ”Fri Information om Invandringen”.

Vad Blågula frågor skrev om Eva Bergqvist 2003 kan gälla för alla tre:

”Eva Bergqvist hade s.a.s. både hjärta och hjärna i sitt politiska arbete. Hennes gärning som invandringskritiker bars fram av dels ett rättvisepatos, dels en reaktion på hyckleri och antiintellektualism…

…Den bästa hyllningen till Eva Bergqvist blir att vi alla försöker verka i hennes anda. Dvs arbeta för ett samhälle mer präglat av demokrati och förnuft, ansvarstagande och trygghet.”Annonser

Etiketter: , , ,

Ett svar to “Vitbok på väg!”

 1. skattebetalaren Says:

  Vi utlands Svenskar diskrimineras då vi vill köpa telefoni, bredband, ha ett Svenskt kredit eller kontantkort, bensinkort.
  I stort sett varje gång så får vi beskedet att ni är inte Svenskar!
  Det värsta exemplet var när jag ringde till telia eftersom vi fått en brochyr om bredband. Den som jag pratade med på telia pratade med mycket utpräglad brytning och samtidigt otydligt uttal sade till mig ”du får inte bredband för du är inte Svensk”!
  Detta skrev jag och anmälde till DO, som efter flera brev och 2 år meddelade mig att DO tar inte upp detta!
  Men muslimen som vägrade ta en kvinnlig i handen på arbetsförmedlingen, detta tar DO upp, och förmodligen får denne muslim 10 000 kr i ersättning!
  Hela Sverige är på väg åt alldeles fel håll, kanske Apokalyps!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: